کلیات
چ)سؤالات تحقیق:
سؤال اصلی: ولایت مداری حضرت زهرا(س) رابیان کنید؟
سؤالات فرعی:
1-ولایت و ولایتمداری چیست ؟
2- ولایت مداری حضرت زهرا (س)چگونه است ؟
ر)روش تحقیق:
از آن جهت که تحقیق حاضر به منظور کشف حقایق بیشتر در مورد ولایت مداری حضرت زهرا (س) صورت گرفته، این تحقیق به روش کتابخانه ای و با ابزار فیش تهیه و تنظیم گردیده است.
ه)واژگان کلیدی: ولایت، ولایت مداری ،حضرت زهرا (س) ، ولایت مداری حضرت زهرا (س)
کلمه ولایت در زبان عربی یک معنی اصلی دارد و معنای دیگری که از این اصل ریشه گرفته اند و شاخه های این معنی اند. معنی اصلی کلمه،« ولاد و ولاء»، یعنی در پی یکدیگر قرار گرفتن و پهلوی هم بودن دو چیز بطوریکه هیچ چیز این دو را از هم جدا نکند.
مفهوم ولایت مداری این است که به همان دلیل که در تفکر اسلام ناب محمدی (ص) وجود (ولی الله) و(حجه الله) پذیرش ولایت ولی و حجت خدا توسط مردم و گردن نهادن به حاکمیت و ولایت اونیز ضرورت دارد. زیرا پذیرش ولایت اولیای خاص الهی ،پیامبر و ائمه (ع) برابر است با پذیرش ولایت خدا، ایمان و گردن نهادن به معتقدات دینی و در نتیجه در آمدن در زمره ی مسلمانی و ورود در مسیر صراط مستقیم، هدایت و رستگاری، چرا که به تسریع قرآن در آیات فراوان و از میان آیات و نیز روایت معتبر، انسان ها از دو حالت خارج نیستند یا مسلمان مؤمن و ولایت مدارند و قرین هدایت و رستگاری یا فاسق کافرند و تحت ولایت شیطان و طاغوت و دچار گمراهی و نگون بختی.
ی)مشکلات و موانع:
در تهیه ی این تحقیق با مشکلات عدیده ای روبه رو بودم که از آن جمله می توان دوری راه و عدم دسترسی به منابع متنوع و جدید را نام برد. همچنین نبود کتب با موضوع واحد ولایت مداری و پیدا نکردن معنای عقلی و عملی این موضوع.